top of page
RPO PRO

Werving en Selectie

Je bent op zoek naar nieuwe werknemers voor je bedrijf. Je hebt RPO PRO ontdekt en de expertise van ons bedrijf spreekt je aan. Je begrijpt echter ook dat wervingsacties gepaard kunnen gaan met onzekerheden en risico's. Wat als de werving niet slaagt? Gelukkig hebben we goed nieuws voor je!

RPO PRO biedt nu ook werving en selectie aan, waarbij we je volledige gemoedsrust garanderen. Met ons "no cure, no pay" model hoef je je geen zorgen te maken over het risico van een onsuccesvolle wervingsactie. 

 

P1010128.JPG
Verschil tussen werving en selectie en RPO
Wij bieden verschillende oplossingen om je te helpen aan een nieuwe collega. W&S en RPO beide oplossingen hebben zo zijn eigen voordelen. Graag vertellen wij jou welke oplossing de meeste toegevoegde waarde heeft voor jouw specifieke situatie.

Waarom voor werving en selectie kiezen?

  • Door onze expertise weten wij geschikte kandidaten te vinden. Lukt dit niet? No cure, No pay, jij betaalt niks.
     

  • Het scheelt jou veel kostbare tijd.
     

  • Het mooie is: jij betaalt pas als we jouw ideale werknemer vinden.

Hoe zijn de kosten opgebouwd bij werving en selectie?

De kosten voor een werving en selectie via RPO PRO hangen af van jouw wensen. Wij rekenen een standaard retainer van €1250,- die wordt gebruikt voor het opstarten van de wervingscampagne.

De overige kosten hangen af van het eindresultaat en het afgesproken doel. Per gevonden kandidaat rekenen wij 22.5% van het jaarsalaris, inclusief het vakantiegeld.

Werving en Selectie

Neem contact op

Interesse of benieuwd hoe wij voor jou de kandidaten kunnen werven? We vertellen je graag meer!

Contact

Bachstraat 42

3223TA, Hellevoetsluis

Sjoerd@rpo-pro.nl

+31 6 5109 5684

RPO PRO en Pilon & Pilon

RPO PRO is onderdeel van Pilon & Pilon. Het adviesbureau gericht op uw grootste kapitaal; uw werknemers. Uw HR & IT adviseur op het gebied van Employee Journeys, HR Analytics en Employee Surveys. 

bottom of page