top of page
RPO PRO logo

Onze projecten

3 nieuwe hires voor CityKids

CityKids had moeite met het vinden van geschikte pedagogen voor de locaties Den Haag en Delft. CityKids biedt verschillende vormen van zorg en behandeling aan kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar met een beperking en/of verpleegkundige zorgvraag.

CityKids en RPO PRO

Resultaat

Voor CityKids hebben we een succesvolle wervingscampagne gedraaid waarbij we uiteindelijk 8 kandidaten aan tafel hebben gekregen. Op de verstuurde Inmails hebben een response rate van 32% kunnen halen. Uiteindelijk zijn er 3 pedagogen gestart op locatie. 

150

150

150

150

RPO PRO resultaat

115

32%
8
3

Gesourcde talentpool

Response Rate

Kandidaten

Hires

5 nieuwe hires voor Lowpad

Lowpad is een high tech organisatie gericht op autonome transportmiddelen. In 4 jaar tijd zijn zij hard gegroeid van een handvol medewerkers naar 45 werknemers. Om verder te kunnen groeien hadden zij een gestructureerde recruitmentaanpak nodig om rollen in te vullen als: service engineers, software developers en support engineers.

Lowpad en RPO PRO

Resultaat

In een korte periode zijn wij in staat geweest om met onze sourcing aanpak via LinkedIn talent aan te trekken en tegelijkertijd een talentpool op te zetten voor de langere termijn. Door een gestructureerde aanpak zijn is het gelukt om 30+ kandidaten kennis te laten maken met Lowpad. Niet alleen voor de vacatures van vandaag maar ook voor toekomstige rollen.

900+

26%

60+

5

Gesourcde talentpool

Response Rate

Hires

Talentpool voor toekomstige vacatures

Contact

Bachstraat 42

3223TA, Hellevoetsluis

Sjoerd@rpo-pro.nl

+31 6 5109 5684

RPO PRO en Pilon & Pilon

RPO PRO is onderdeel van Pilon & Pilon. Het adviesbureau gericht op uw grootste kapitaal; uw werknemers. Uw HR & IT adviseur op het gebied van Employee Journeys, HR Analytics en Employee Surveys. 

bottom of page